Warning: Use of undefined constant ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’ - assumed '‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/twentewe/public_html/dierenartsdeventer.com/wp-config.php on line 81

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/twentewe/public_html/dierenartsdeventer.com/wp-config.php:81) in /home/twentewe/public_html/dierenartsdeventer.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 77
Panja van de Steeg - Dierenarts Deventer

Panja van de Steeg

Hallo,DSC_8372
Ik ben Panja van de Steeg en ben sinds 2002 werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente.
Voordat ik bij Dierenarts Deventer terecht kwam heb ik bij een aantal verschillende klinieken  (zowel paard als gezelschapsdieren) in Nederland gewerkt en waargenomen. Het werken met allerlei verschillende dieren (en mensen) doe ik erg graag en de grote variatie van mijn werk vind ik superleuk: Geen dag is hetzelfde!
Op de praktijk houd ik mij vooral bezig met de telefoon, de balie, het apotheekbeheer en het begeleiden van stagiaires. Het assisteren  in de spreekkamer en “achter” (D.w.z. Röntgen, Echo, OK, Opname &  Laboratorium) vind ik erg leuk om te doen. Vooral laboratorium-werkzaamheden hebben mijn interesse.
Ik woon in Brummen, samen met mijn man, zoontje en onze eigen beestenboel. Onze beestenboel bestaat uit: 1  hond (Die de meeste vaste klanten wel kennen omdat ze altijd gezellig met mij mee is naar de praktijk), 2 katten en 2 paarden .
Veel van mijn vrije tijd breng ik door met onze hond en paarden. Ik rijd endurance (langeafstandsritten) en ga zo nu en dan op wedstrijd.
Wie weet tot ziens in onze praktijk!

Scroll naar top