Dr.Buzby’s Toegrips

Nu verkrijgbaar bij Dierenarts Deventer Dr. Buzby’s ToeGrips.

Dr. Buzby’s ToeGrips zijn gemaakt van natuurlijk anti slip materiaal dat er voor zorgt dat uw hond meer grip krijgt op de vloer.  Dr. Buzby’s ToeGrips is het enige product op de markt dat gebruik maakt van de hond zijn natuurlijke biomechanisme, dit product zorgt voor tractie in de teennagels.GripZone_pic

Dr. Buzby’s ToeGrips  zijn natuurlijke rubber cilinders die over de nagel van de hond glijden. Dit zorgt voor frictie waarmee een grip zone wordt gecreëerd.

Zoals u kunt zien in de foto, past de rubber cilinder precies om de nagel van uw hond. De Toegrips maken contact met de ondergrond net achter de plek waar de punt van de nagel de grond raakt. Het anti slip materiaal zorgt voor grip op de vloer doen een honden nagel niet kan bieden. Denkt u aan, houten vloeren, linoleum, laminaat, tegels of een marmeren vloer.

Honden die last hebben van Arthrose, senior honden of honden die moeite hebben met en gladde ondergrond kunnen veel profijt hebben van de Toegrips.

–          Het zorgt voor meer stabiliteit.

–          Geeft zelfvertrouwen.

–          Reduceert het risico val uitglijden.

–          En vloerkleden en matjes door uw huis zijn verleden tijd.

Dr. Buzby’s ToeGrips  zijn bij Dierenarts Deventer verkrijgbaar. Wanneer u deze aan wil schaffen kunt u het beste een afspraak maken bij Drs. Linda Boggie of bij onze assistentes.

–          Wij controleren de nagels van uw hond.

–          Meten de nagels op, zodat u de juiste maat heeft voor uw hond.

–          En leggen u uit hoe u ze aan kunt brengen op de juiste wijze.

–          Woont u niet in de buurt maar elders in het land dan kunnen wij de Toegrips  verstrekken via uw eigen dierenarts

New-Diagram

 

 

.