Resultaten likgranuloom

IMG_4559Bij Dierenarts Deventer bestaat er de mogelijkheid om uw dier te behandelen met lasertherapie. Wij zien zeer goede resultaten met deze behandelingen. Lasertherapie kan gebruikt worden voor veel uiteenlopende klachten. Denk aan artrose, oor problemen, pijn, likgranuloom, wonden, na een operatie, gingivitis en nog veel meer.

 

Een voorbeeld uit de praktijk.

Zo kregen we een prachtige Cocker Spaniël op het spreekuur. Hij had een likgranuloom van ca 2 cm op zijn poot. Een vervelende plek. Voor de zekerheid is er een röntgenfoto van de poot gemaakt om te controleren of alles in orde was. Gelukkig bleek dat het geval te zijn. In overleg met de eigenaar is er besloten de hond te behandelen met een combinatie van lasertherapie, acupunctuur en antibiotica.

De hond kreeg 12 laserbehandelingen in totaal en is 1 keer geweest voor acupunctuur. De behandelingen werden om de 3 tot 5 dagen gedaan. We hebben gekozen voor een intensieve behandeling omdat de eigenaar op reis ging. Op de foto’s kunt u het verloop zien van de behandeling. We hebben de plek geschoren om zo beter het gebied te kunnen behandelen.

Na ruim 2 maanden ontvingen we een foto van de poot van de hond. Deze was prachtig genezen en de hond likte niet meer aan de poot.

Neem contact met ons op voor meer informatie over lasertherapie.

 

Scroll naar boven