De praktijk

Dierenarts Deventer is de dierenkliniek in Deventer en Holten voor gezelschapsdieren. Bij ons kunt u op drie locaties terecht met uw huisdier. Dierenarts Minnema en zijn team staan 24 uur per dag voor u en uw huisdier klaar. 

Bij Dierenarts Deventer kunt u terecht voor eerstelijns behandelingen en second opinion. Om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, werken wij uitsluitend op afspraak.
U kunt elke werkdag een afspraak maken bij de assistente. Voor operaties als castraties of sterilisaties hoeft niet eerst op consult te komen.

Tweedelijns
Dierenarts Deventer biedt de mogelijkheid om tweedelijns behandelingen en onderzoeken te laten doen. Het gaat hier om behandelingen met een uitgebreidere diagnostiek en waar meer specialistische kennis nodig is. U kunt bij ons terecht voor tandheelkunde, orthopedie, acupunctuur , Lasertherapie en fysiotherapie. Voor deze specialismen worden patiënten vaak doorverwezen naar ons via hun eigen dierenarts. Voor veel andere ingrepen, tweedelijns onderzoeken en behandelingen is het vaak nodig uw huisdier eerst op consult te hebben gezien. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistente.

klik hier voor de algemene voorwaarden.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel dan 0570 – 62 34 33

voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen via de mail:

welkom@dierenartsdeventer.com
Scroll naar boven