Dierenarts Holten

Uw Dierenartspraktijk in Holten, Rijssen en omstreken. Dierenarts Holten is een praktijk voor gezelschapsdieren. Bij de dierenarts kunt u 24 uur per dag terecht als dat nodig is. Dierenarts Minnema en zijn team staan altijd klaar voor u en uw huisdier (en).

 

Dierenarts Holten is geopend van maandag tot vrijdag: uitsluitend op afspraak.

Op onze locatie in Holten kunt u elke werkdag terecht op afspraak. Ook voor medicatie en voeding voor uw huisdier. Maar voor een operatie, controle, vaccinatie, spoed en meer kunt u bij dierenarts Holten een afspraak maken.

Indien u met uw huisdier op vakantie bent in de omgeving van Holten dan kunt u met uw dier bij ons terecht. Heeft u onvoldoende medicatie of voer, is uw dier ziek of moet u om een andere reden advies bel gerust. Wij nemen contact op met uw eigen dierenarts en zorgen dat uw huisdier de juiste zorg krijgt. Uw dierenarts krijgt na de behandeling een verslag van wat wij gedaan hebben of we zorgen dat uw dierenartspraktijk de behandeling over kan nemen als dat nodig is.

Klik hier voor de: algemene-voorwaarden-van-de-knmvd

Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0548-745046 of via email welkom@dierenartsdeventer.com

Indien spoedgevallen en spoed kunt u 24 uur per dag bellen naar het onderstaande nummer. Voor het maken een afspraak of advies kunt u elke werkdag van 8.30 tot 17.00 bellen naar: 0548-745046.