Vetplan

Beter voorkomen dan genezen!

Met VetPlan krijgt uw huisdier alle preventieve zorg die nodig is om zo lang én gezond mogelijk te blijven leven en is speciaal ontwikkeld door ervaren dierenartsen. Door een regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen bij uw huisdier op tijd ontdekt. In een vroeg stadium zijn aandoeningen beter te behandelen wat de vooruitzichten verbetert. Tijdige behandelingen brengen in het algemeen ook minder kosten voor de eigenaar met zich mee. Met VetPlan zorgt u er samen met ons voor dat uw huisdier in topconditie blijft!

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Tijdens de controlemomenten krijgt u als honden, katten en of konijnen eigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen aan de dierenarts(assistente) over
problemen waar u aan denkt of waar u zich zorgen over maakt. VetPlan bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw huisdier.

Starten met VetPlan®?

U kunt een VetPlan-abonnement bij ons op de praktijk afsluiten. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Belangrijk om te weten is dat VetPlan geen verzekering is. VetPlan biedt dus geen dekking als uw hond plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast VetPlan, een dierenverzekering nodig mocht u deze kosten wel gedekt willen.

Scroll naar boven