Vets with Horsepower 2018

Dierenarts Minnema van Dierenarts Deventer gaat voor het goede doel op de motor naar Zweden. Hij neemt deel aan een rit van ‘ Vets with Horsepower’ op geld in te zamelen voor het goede doel. Een groep gevestigde dierenartsen en docenten hebben vastgesteld dat ze een gemeenschappelijke basis hebben; Ze geloven dat de wereld stap voor stap voor iedereen een betere plek kan worden gemaakt. Ze hebben allemaal een zeer gewaardeerde vaardigheden als dierenartsen en -docenten. Ze hebben ook liefde voor motorfietsen. Deze principes zijn samengevoegd tot ‘Dierenartsen met Horsepower’, een Britse geregistreerde liefdadigheidsinstelling.

 

De groep komt samen om lezingen te geven aan andere paardenartsen, door fondsen te werven voor het goede doel, dat doen ze door op de motorfiets vele kilometers te rijden per dag! Het plan is eerlijk gezegd een beetje gek, maar het werkt!

De ‘Vets with Horsepower’-groep werd in 2010 opgericht door prof. Derek Knottenbelt. De groep gevestigde paardenartsen op motorrijders is vastbesloten om fondsen te werven voor doelen het geld het meest nodig hebben. Ze hebben hun motorfietsen gereden tussen locaties in Groot-Brittannië, Europa en zelfs Zuid-Afrika, hebben CPD-gesprekken afgeleverd aan andere dierenartsen en zo geld ingezameld voor de goede doelen. Tot nu toe is in 7 tours in totaal meer dan £ 560.000 opgehaald in meer dan 16.500 miles gereden en 325 uur CPD afgeleverd. De groep ontving een ‘point of light’-onderscheiding van de premier mevrouw Theresa May, die hun grote bijdragen aan onderwijs en liefdadigheid erkende. Derek zegt: “Het succes van Horsepower ligt bij onze supporters, zowel in de veterinaire industrie als privé. We zouden het niet zonder jou kunnen doen. ”
De volgende tournee, in juni en juli 2018, brengt de groep naar het noorden van de poolcirkel. CPD-gesprekken worden geleverd in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Duitsland. Het team is zich aan het voorbereiden op deze tour en zou dankbaar zijn voor alle ondersteuning die je zou kunnen geven. Meer informatie is beschikbaar op www.vetswithhorsepower.com

En wil je doneren dat kan. https://www.justgiving.com/vetswithhorsepower

Scroll naar boven