Algemene praktijk

Dierenarts Deventer is de dierenkliniek in Deventer en Holten voor gezelschapsdieren. Bij ons kunt u op drie locaties terecht met uw huisdier. Dierenarts Minnema en zijn team staan 24 uur per dag voor u en uw huisdier(en) klaar. Wij krijgen van onze klanten te horen dat zijn onze deskundigheid, persoonlijke benadering en service als heel prettig ervaren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten graag bij ons komen. En uw huisdier is bij ons in goede handen.

 

Bij Dierenarts Deventer kunt u terecht voor eerstelijns behandelingen en second opinions. U kunt elke werkdag een afspraak maken bij de assistente voor een consult. Dit kan variëren van een huisdier dat zich ziek voelt, een vaccinatie tot een aangereden dier. Voor operaties als castraties of sterilisaties hoeft niet eerst een afspraak te worden gemaakt voor een consult.

Dierenarts Deventer biedt de mogelijkheid om tweedelijns behandelingen en onderzoeken te laten doen. Hier onder worden verstaan behandelingen die uitgebreidere diagnostiek vergen en meer specialistische kennis. In ons geval is dat de tandheelkunde, orthopedie, acupunctuur , Lasertherapie en fysiotherapie. Voor deze specialismen worden patiënten vaak doorverwezen naar ons via hun eigen dierenarts. Voor veel andere ingrepen, tweede lijns onderzoeken en behandelingen is het vaak wel nodig uw huisdier eerst te hebben gezien. Maak daarvoor een afspraak bij de eerste keer om een consult in te plannen.

klik hier voor de algemene voorwaarden.

Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0570-623433 of via email
welkom@dierenartsdeventer.com